Klanten beoordelen ons met een 10
Online Sieraden Kopen
MIJN ACCOUNT BLOG KLANTENSERVICE
WIE ZIJN WIJ?

OnlineSieradenKopen is een online sieraden webshop die gestart is in 2012 met het online verkopen van sieraden. Jeanine & Bart hebben de webshop overgenomen zijn sinds januari 2018 eigenaren van OnlineSieradenKopen. Het leek ons leuk om een webshop te starten en aangezien Jeanine van sieraden houd, leek dit ons de uitgelegen kans om deze webshop voort te zetten.

Bij ons staat klantvriendelijkheid voorop, en willen we er altijd voor zorgen dat onze klanten naar tevredenheid worden geholpen. Onze bestellingen worden zorgvuldig gepakt en verpakt, waarna deze gratis worden verzonden binnen Nederland.

Wij hopen snel met nieuwe en leuke artikelen te komen waardoor ons assortiment blijft groeien. Heb je bepaalde wensen en kun je deze niet vinden op onze webshop, mail ons dan gerust, en wie weet kunnen wij je wens aan onze webshop toevoegen.
webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN