Klanten beoordelen ons met een 10
Online Sieraden Kopen
MIJN ACCOUNT BLOG KLANTENSERVICE

Verzendmethodes

VERZENDEN
Wij versturen onze artikelen in een pakket of brievenbus-bubbelenveloppe. Wij versturen je pakket zonder Track & Trace, hier kun je wel voor kiezen en zitten echter verzendkosten aan verbonden. Alleen pakketten in Nederland & België kunnen wij versturen met Track & Trace. Wanneer je pakket wordt verzonden, ontvang je de Track & Trace code in je email. Vanaf dat moment kun jij je pakket volgen.

LEVERTIJDEN
Wij proberen altijd je pakket te verzenden op de zelfde werkdag van bestelling in samenwerking met PostNL. LET OP: PostNL bezorgd bijvoorbeeld niet op alle feestdagen zoals: Pasen, Koningdag, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst, Oud & Nieuw, Belgische en Duits nationale feestdagen en is niet van toepassing op de zaterdag.

VERZENDKOSTEN
In Nederland zijn de verzendkosten GRATIS tenzij je hebt gekozen voor een andere verzendwijze bijvoorbeeld: Track & Trace. Voor verzending naar België en Duitsland zijn de kosten €3.80 en vanaf €40,- zijn de kosten GRATIS.

VERTRAGING
Mochten wij om wat voor reden dan ook onze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat een pakketje vertraging oploopt bij PostNL. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Veelvoorkomende oorzaken zijn bijvoorbeeld: feestdagen of slecht weer. Wij vragen je dan ook in dit soort gevallen om nog even geduld te hebben. Mocht je pakketje er na een aantal dagen nog niet zijn neem dan gerust contact met ons op via: info@onlinesieradenkopen.nl

Helaas zijn wij afhankelijk van PostNL en hebben wij na verzending geen controle meer over je pakketje. Mocht je pakketje na een aantal dagen nog niet bij je geleverd zijn kan deze kwijt geraakt zijn bij de post. Wij zullen dan contact opnemen met PostNL en er alles aan doen om je pakketje als nog te vinden. Mocht dit niet het geval zijn, kunnen wij hier niet verandwoordelijk voor worden gesteld. Wel zullen wij kijken na een passende tegemoedkoming zoals bijvoorbeeld een kortingscode voor een volgende bestelling. Daarom raden wij u aan voor de optie met Track & Trace te kiezen.
webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN