Klanten beoordelen ons met een 10
Online Sieraden Kopen
MIJN ACCOUNT BLOG KLANTENSERVICE

Retourbeleid

RETOUREN
Heb jij een bestelling ontvangen en is deze niet na wens en wil je deze retour sturen? Of ben je gewoon nieuwsgierig na onze retour procedure? Op deze pagina kun je alles vinden over het retour sturen van je bestelling.

VOORWAARDEN
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Wanneer bij ons je bestelling binnen is krijg je het volledige oderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.


Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan OnlineSieradenKopen geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je het retourformulier invullen, deze kun je hier vinden op onze site.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 

Graag zien wij het retour in de originele envelop, deze beschikt over bubbeltjes plastic wat zorgt voor extra bescherming voor de artikelen.  Stuur je de bestelling retour in een gewone envelop, dan zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele (verdere) beschadiging.

GEOPEND/GEDRAGEN EN TOCH NIET NAAR WENS
Soms kan het voorkomen dat na het openen/dragen van een sieraad je toch niet helemaal tevreden bent. Helaas kunnen wij wegens hygiëne na openen/gedragen het sieraad niet meer retour nemen.

DEFECT ARTIKEL
Wanneer je bestelling, of een deel hiervan, defect is aangekomen kun je deze uiteraard retourneren. Zorg wel dat je de verpakking van de artikelen (de plastic zakjes) gesloten laat. Na het ontvangen van je retour krijg je of je gled terug of een nieuw product.

PRODUCT NIET NAAR WENS / VERKEERD PRODUCT
Het kan voorkomen dat de bestelling die je hebt ontvangen niet naar wens is, of dat je een verkeerd product hebt ontvangen. Ook dan kun je (een deel van) je bestelling retourneren. Ook hierbij is de verpakking ongeopend en het sieraad ongedragen. Na het ontvangen van het retour zullen wij je wensen in actie brengen.

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN